ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Regiunile Cahul şi Ungheni vor beneficia de granturi europene pentru dezvoltare

09:22 | 21.07.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 21 iul. /MOLDPRES/. Uniunea Europeană oferă opt sute de mii de euro pentru opt entități din regiunile Cahul și Ungheni, care vor susține inițiative de clusterizare (formarea grupurilor responsabile în domenii diferite). Termenul limită pentru aplicare este 8 august, transmite MOLDPRES.

Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” își propune să susțină și să îmbunătățească afacerile din Cahul și Ungheni, să stimuleze companiile existente pentru cooperare în baza lanțurilor valorice sub formă de cluster și să încurajeze posibilități de investiții în regiune.

„Asistența financiară va fi alocată pentru achiziționarea de echipamente, bunuri, lucrări și servicii. Cererile vor putea fi depuse până la 8 august”, indică Delegaţia UE la Chişinău.

Granturile sunt acordate de Uniunea Europeană, prin intermediul programului sus-numit, implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Naţiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Foto simbol

img22005418

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!