ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sesiunea Adunării Parlamentare a R. Moldova și Poloniei va avea loc la Chișinău, în toamnă

14:40 | 21.07.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 21 iul. /MOLDPRES/. Sesiunea Adunării Parlamentare a Republicii Moldova și Republicii Polone va avea loc la Chișinău, în toamnă. Decizia a fost luată în cadrul unei întrevederi a vicepreședintelui Legislativului, Mihail Popșoi, cu noul Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Poloniei la Chișinău, Tomasz Kobzdej, transmite MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Legislativului, oficialii au discutat despre cooperarea pe dimensiunea parlamentară dintre cele două țări și situația din regiune.

Vicepreședintele Parlamentului a mulțumit autorităților poloneze pentru asistența acordată în gestionarea multiplelor crize cu care se confruntă Republica Moldova. „I-am urat bun venit la Chișinău și mult succes domnului Ambasador în îndeplinirea mandatului. Am convenit să consolidăm relațiile bilaterale și să valorificăm potențialul existent”, a specificat Mihail Popșoi.

Totodată, Ambasadorul Tomasz Kobzdej a reiterat sprijinul Poloniei pentru agenda europeană a Moldovei.

Foto: Parlament

img22005440

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!