ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ambasadorul Turciei își încheie mandatul la Chișinău

18:52 | 21.07.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 iul. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Turcia la Chișinău, Gürol Sökmensüer, cu prilejul încheierii mandatului său. Discuția s-a axat pe relațiile bilaterale dintre cele două state, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

Șefa statului a mulțumit pentru sprijinul acordat în perioada pandemiei și pentru susținerea refugiaților, dar și pentru susținerea de către Ankara a integrității teritoriale și a suveranității Republicii Moldova. Președintele Maia Sandu și-a exprimat speranța aprofundării colaborării economice și comerciale, în domeniul securității și cel al energeticii între cele două țări.

Foto: Președinție

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!