ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Camerei de Comerț și Industrie

15:18 | 22.07.2022 Categorie: Comunicate

CCI a RM invită producătorii autohtoni să beneficieze de pachete de consultanță

Chişinău, 22 iul. /MOLDPRES/. În ultimii ani, producătorii autohtoni au fost afectați de mai mulți factori externi (pandemie, securitate în regiune) care au impus căutarea noilor oportunități și regândirea viziunii businessului.

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), întru susținerea producătorilor autohtoni, lansează un pachet complex de servicii care vor ajuta companiile să-și dezvolte afacerile și să promoveze produsele autohtone.

În cadrul programului, primele companii selectate vor beneficia de servicii de consultanță la condiții preferențiale.

Domeniile de consultanță includ dar nu se limitează la următoarele:

* Finanţarea afacerii;
* Promovarea produselor/serviciilor;
* Facilitarea procedurilor de import/export;
* Reguli de comerț;
* Practici comerciale neloiale, implementarea sistemelor de management al calității ISO;
* Protecţia juridică a proprietăţii intelectuale și a datelor cu caracter personal, etc.

CE INCLUDE PACHETUL DE SERVICII?

Având în vedere că companiile selectate vor avea nevoi diferite, pachetul de servicii va fi personalizat și adaptat în funcție de necesitățile fiecărui antreprenor. 

Orice companie din RM care urmărește să devină mai competitivă sau să penetreze alte piețe pentru export, poate aplica, accesând condițiile de selectare (link aici română/ rusă) și completarea unui chestionar, până la data 5 August 2022.

Întrebările și solicitările dvs. pot fi transmise la adresa e-mail: [email protected] sau la nr. de telefon: +373 78 78 30 02, +373 69 85 93 00. 

Acțiunea este finanțată de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova” realizat de HELVETAS Swiss Intercooperation.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!