ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circa 40 de polițiști au denunțat cazuri privind tentativele de corupere

11:03 | 26.07.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 26 iul. /MOLDPRES/. În prima jumătate a anului curent, circa 40 de polițiști au denunțat cazuri privind tentativele de corupere. Datele au fost prezentate în cadrul campaniei „Denunță! Atitudinea ta contează!”, organizată de Inspectoratul General al Poliției (IGP), transmite MOLDPRES.

Potrivit IGP, scopul inițiativei este informarea cetăţenilor și a angajaților poliției asupra importanței denunțării actelor de corupție. 

În cursul campaniei au fost instruiți peste o mie de angajați ai instituției. Totodată, oamenii legii au prezentat cetățenilor informații privind procedurile şi mecanismele de prevenire şi raportare a cazurilor de corupție. 

Campania „Denunță! Atitudinea ta contează!” este desfășurată în perioada mai-iulie, în mai multe localități ale țării.

Foto: IGP

 

img22005557

img22005557

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!