ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din capitală a fost reținut pentru trafic de influență

11:31 | 26.07.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 26 iul. /MOLDPRES/. Un bărbat din capitală a fost reținut pentru trafic de influență. Acesta ar fi cerut și primit 1500 de euro mită pentru a mușamaliza un dosar penal, transmite MOLDPRES.

Potrivit Centrului Național Anticorupție (CNA), suspectul ar fi promis unei persoane că o poate ajuta să se eschiveze de la răspunderea penală pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate avansată, întrucât ar avea influență asupra unor procurori, dar și anchetatori de la Inspectoratul de Poliție Ialoveni.

Pentru serviciile sale, făptașul ar fi primit de la denunțător 1500 de euro. Întrucât promisiunile nu au fost respectate, acesta din urmă a cerut să-i fie returnați banii, în caz contrar îl va denunța oamenilor legii.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore şi plasat în izolatorul CNA.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!