ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

R. Moldova a cucerit prima medalie la Festivalul Olimpic al Tineretului European

15:39 | 26.07.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 26 iul. /MOLDPRES/. Republica Moldova a cucerit prima medalie la Festivalul Olimpic al Tineretului European EYOF 2022 de la  Banska Bystrica, a anunţat astăzi Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS), transmite MOLDPRES.

Denis Cutcovețchii a obținut medalia de bronz la aruncarea greutății, cu rezultatul 15.93 metri.

La Festivalul Olimpic al Tineretului European din Banska Bystrica, Slovacia, care are loc în perioada 24-30 iulie Moldova este reprezentată de 19 sportivi, care vor concura la următoarele probe de sport: atletism, badminton, judo, natație și tenis.

Festivalul Olimpic al Tineretului European este organizat sub egida Comitetul Olimpic Internaţional și reunește tineri sportivi din 50 de state membre ale Asociației Europene a Comitetelor Olimpice. 

Foto: CNOS

img22005572

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!