ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Justiției

16:30 | 27.07.2022 Categorie: Comunicate

Consolidarea relațiilor moldo-georgiene în domeniul justiției, discutate la Ministerul Justiției

Chişinău, 27 iul. /MOLDPRES/. Secretarul de stat al Ministerului Justiției, Eduard Serbenco, a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul Georgiei la Chișinău, E.S. Levan Diasamidze. În cadrul discuțiilor, cei doi oficiali au făcut schimb de opinii pe marginea agendei bilaterale moldo-georgiene, confirmând disponibilitatea unui dialog activ între cele două țări, inclusiv pe linia ministerelor de justiție.

Totodată, oficialii au punctate că între Republica Moldova și Georgia există multe asemănări: sunt state mici cu trecut similar și aspirații europene. „Politicile promovate de către Chișinău și Tbilisi deschid oportunități importante pentru o cooperare eficientă pe segmentul justiției dintre ambele state”, a menționat Eduard Serbenco.

Secretarul de stat a făcut o retrospectivă a colaborării dintre Republica Moldova și Georgia, exprimând totodată deschiderea țării noastre de a consolida relațiile, mai ales în domeniul justiției.

Și ambasadorul Levan Diasamidze a reiterat disponibilitatea statului georgian în vederea intensificării relațiilor de cooperare cu Republica Moldova și identificării noilor oportunități de colaborare în domeniul justiției.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!