ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serviciul Fiscal va organiza seminare de instruire pentru contribuabili

10:51 | 28.07.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 28 iul. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a anunţat astăzi că va oferi în continuare asistență și consultări fiscale contribuabililor, în vederea creării condiţiilor favorabile pentru conformarea voluntară la respectarea legislaţiei. În acest sens, autoritatea fiscală continuă organizarea seminarelor de instruire cu participarea contribuabililor, transmite MOLDPRES.

Programul seminarelor de instruire cu participarea contribuabililor pentru trimestrul III al anului curent a fost  publicat pe pagina-web oficială a instituției, la compartimentul „Seminare”.  

„Toate seminarele sunt gratuite și vor avea loc în regim mixt (format fizic și online). Vă puteți înregistra la oricare seminar indiferent de raza de deservire. Serviciul Fiscal de Stat încurajează înscrierea și participarea activă a contribuabililor la seminarele ce urmează a fi desfășurate. De asemenea, autoritatea fiscală încurajează contribuabilii să propună teme pentru seminarele ce urmează a fi organizate”, indică SFS.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!