ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fracțiunea partidului „Șor” a părăsit ședința Legislativului

12:32 | 28.07.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 28 iul. /MOLDPRES/. Fracțiunea partidului „Șor” a părăsit astăzi ședința Parlamentului în semn de protest față de plasarea deputatului Marina Tauber în arest preventiv, transmite MOLDPRES.

Membrii formațiunii au anunțat că vor merge la Curtea de Apel Chișinău „pentru a-și susține colega în timpul ședinței de examinare a recursului depus de avocații Marinei Tauber, prin care se cere anularea măsurii de arest preventiv în Penitenciarul nr. 13”.  

Deputatul partidului „Șor”, Marina Tauber, este cercetată pentru falsificarea raportului privind gestiunea financiară a formațiunii pentru trimestrul I al anului curent, în intenția de a ascunde volumul mijloacelor financiare acumulate și al celor utilizate. De asemenea, parlamentarul este acuzat că ar fi acceptat finanțarea partidului „Șor” din partea unui grup criminal organizat.

img22005642

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!