ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu a avut o întrevedere cu o delegație poloneză

07:28 | 29.07.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 29 iul. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a avut o întrevedere cu delegația poloneză, condusă de secretarul de stat pentru cooperare economică și dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polone, Paweł Jabłoński și reprezentantul special al prim-ministrului Republicii Polone pentru susținerea reformelor în Republica Moldova, Adam Eberhardt, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

„M-am referit la importanța implementării priorităților de pe agenda bilaterală și dezvoltarea parteneriatului moldo-polonez în domeniile de interes comun, precum securitatea energetică, diplomația economică, sectorul de apărare, capacitate instituțională prin oferirea burselor de instruire pentru tinerii diplomați”, a menționat vicepremierul Nicu Popescu.

La rândul său, Paweł Jabłoński a reiterat disponibilitatea guvernului polonez de a acorda ajutorul și asistența necesară Republicii Moldova în depășirea crizelor existente și consolidare a capacităților instituționale din țara noastră.

Foto: MAEIE

img22005669

img22005669

img22005669

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!