ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un liceu din Străşeni a fost eficientizat energetic cu susținerea UE

09:50 | 29.07.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 29 iul. /MOLDPRES/. La Strășeni a fost finalizat proiectul de sporire a eficienței energetice a liceului „Ion Vatamanu", realizat cu susţinerea financiară a Uniunii Europene. Ieri a fost convocată comisia de recepție la terminarea lucrărilor, care a constatat că acestea sunt în conformitate cu normele propuse, transmite MOLDPRES.

Valoarea totală a investițiilor se ridică la suma de 1,3 milioane de euro, dintre care 1,2 milioane de euro au fost acordați de UE, iar 102 mii de euro constituie contribuție locală. De noile condiții vor beneficia peste 650 de elevi, profesori și angajați auxiliari ai liceului.

Proiectul „Sporirea eficienței energetice a Liceului „Ion Vatamanu" din municipiul Strășeni este finanțat de Uniunea Europeană. Acesta este implementat în cooperare cu proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova", care este gestionat de GIZ Moldova, în parteneriat cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale  și sprijinit financiar oferit de Guvernul German.

Foto: ADR Centru

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!