ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fiscul a anunțat învingătorii ultimei ediții a concursului „Loteria fiscală”

10:01 | 01.08.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 1 aug. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat a publicat astăzi pe pagina-web oficială a instituției, https://sfs.md/ro/pagina/loteria-fiscala, lista celor 175 de învingători ai ediției a II-a trimestriale a concursului „Loteria fiscală” din anul curent, desemnați urmare a extragerii din data de 21 iulie 2022, transmite MOLDPRES.

Persoanele desemnate învingătoare vor beneficia de premii în sumă de câte o mie de lei fiecare.

În cadrul etapei a II-a trimestriale au participat 17,6 milioane de tranzacții efectuate cu carduri bancare în perioada 1 aprilie – 30 iunie 2022, în sumă totală de 5,1 miliarde de lei (peste 250 mln de euro), informația fiind recepționată de la băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova.

Tranzacțiile câștigătoare sunt selectate din numărul total de tranzacții participante la concursul „Loteria fiscală”, aleatoriu, în mod automatizat, în baza tranzacțiilor efectuate cu cardul bancar, prin intermediul platformei Random.org.

Foto simbol 

img22005749

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!