ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa R. Moldova a devenit campioana Europei la fotbal pe plajă, Divizia B

12:03 | 01.08.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 1 aug. /MOLDPRES/. Echipa Republicii Moldova a devenit în urma meciului de ieri campioana Europei la fotbal pe plajă, Divizia B, transmite MOLDPRES.

În urma acestei performanțe, tricolorii vor evolua la Jocurile Europene din 2023.

„Prestația remarcabilă la turneul Euro Beach Soccer League desfășurat la Chișinău i-a asigurat selecționatei nostre și promovarea în eșalonul superior al Campionatului European de fotbal pe plajă - Divizia A”, indică Federaţia Moldovenească de Fotbal (FMF).

Campionatul European de fotbal pe plajă, Divizia B, s-a desfăşurat săptămâna trecută pe arena din Parcul La Izvor al capitalei. Competiția de la Chişinău a găzduit 30 de meciuri, în care s-au marcat 212 goluri. În total, la turneul Euro Beach Soccer League Moldova 2022 au participat 12 selecționate europene și 133 de jucători.

Foto: facebook.com

img22005763

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!