ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Autoritățile din Beijing oferă turiștilor cupoane pentru cazare pentru a stimula turismul

12:45 | 02.08.2022 Categorie: Externe

Chişinău, 2 aug. /MOLDPRES/. Autoritățile din Beijing oferă turiștilor cupoane pentru cazare în valoare de până la 30 de milioane de yuani (4,46 milioane de dolari), transmite MOLDPRES cu referire la romanian.cri.cn.

Cupoanele sunt emise în perioada 10 iulie - 30 septembrie prin intermediul platformei de călătorie online Qunar. Persoanele le pot folosi atunci când rezervă camere în anumite hoteluri și pensiuni în 10 zone turistice din suburbiile orașului, cum ar fi districtele Mentougou, Yanqing și Huairou.

Directorul executiv al Qunar, Gou Zhipeng, a subliniat că „aceste cupoane sunt distribuite la momentul potrivit, deoarece restricțiile de călătorie impuse din cauza pandemiei au fost relaxate și majoritatea studenților vor fi în curând în vacanța de vară”.

Oferirea cupoanelor pentru cazarea turiștilor are scopul de a accelera redresarea turismului și de a stimula vizitele în zonele din suburbiile orașului.

Foto: english.www.gov.cn

img22005793

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!