ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din capitală a ajuns la spital după ce a căzut într-un bazin

10:56 | 03.08.2022 Categorie: Societate

Chișinău, 3 aug. /MOLDPRES/. Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri după ce a alunecat de pe o scară  și a căzut într-un bazin fără apă cu adâncime de peste doi metri și s-a ales cu traumatisme, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, cazul a avut loc în seara zilei de ieri într-o gospodărie de pe o stradă din orășelul Codru al municipiului Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:20. În urma incidentului, bărbatul a obținut traumatisme la picior și cap. Ajunși la destinație medicii echipajului de urgență nu au putut să-i acorde ajutor, astfel a fost necesară intervenția pompierilor pentru al recupera.

Un echipaj al Detașamentului salvatori și pompieri din sectorul Centru a ajuns la fața locului și a imobilizat persoana traumatizată, reușind să-i ajute pe medici să coboare la victimă pentru a primi îngrijirile medicale de rigoare.

Statisticile IGSU arată că în ultimele 24 de ore salvatorii au intervenit în 36 situații de risc.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!