ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu a avut o întrevedere cu șeful Misiunii Organizației Internaționale pentru Migrație

12:23 | 03.08.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 aug. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a avut astăzi o întrevedere cu Lars Johan Lönnback, șeful Misiunii Organizației Internaționale pentru Migrație (IOM), transmite MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

În cadrul discuției, oficialii au vorbit despre criza refugiaților, dimensiunea mobilității umane și provocările asociate, precum și prioritățile cooperării dintre Republica Moldova și IOM în vederea susținerii eforturilor și necesităților de asistență ale Guvernului în domeniile enunțate.

„Am apreciat sprijinul Organizației în gestionarea fluxului de persoane refugiate din Ucraina și am reconfirmat importanța analizei continue a tendințelor de migrare”, a declarat șeful diplomației de la Chișinău Nicu Popescu.

Foto: MAEIE 

img22005827

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!