ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei bărbați vor ajunge pe banca acuzaților pentru trafic de droguri în valoare de circa trei milioane de lei

12:26 | 03.08.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 3 aug. /MOLDPRES/. Trei bărbați vor ajunge pe banca acuzaților pentru trafic de droguri în valoare de circa trei milioane de lei. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a anunțat astăzi că a trimis în judecată dosarul, comunică MOLDPRES.

Potrivit PCCOCS, cei trei sunt învinuiți că au pus în circulație peste 1,4 kg de droguri tip PVP și 4,7 kg de marijuana, care pe piața neagră valorează circa trei milioane de lei /peste 150 mii de euro/.

La solicitarea procurorilor PCCOCS, Judecătoria Chișinău a dispus aplicarea sechestrului asupra automobilului folosit pentru contrabandă și traficarea drogurilor. De asemenea, magistrații au satisfăcut solicitarea procurorilor în privința prelungirii arestului preventiv față de unul din cei trei învinuiți.

Potrivit legii, infracțiunile comise de cei trei se pedepsesc cu închisoarea pentru un termen de până la 15 ani.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!