ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului s-a întâlnit cu localnicii din comunele Climăuții de Jos și Dobrușa din raionul Șoldănești

12:33 | 03.08.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 aug. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a efectuat marți o vizită de lucru în comunele Climăuții de Jos și Dobrușa din raionul Șoldănești. Șefa statului a discutat cu localnicii despre situația din țară, afectată sever de război, despre problemele comunităților în care trăiesc, dar și despre proiectele de viitor, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

„Astăzi am avut plăcerea să mă întâlnesc cu locuitorii comunelor Climăuții de Jos și Dobrușa din raionul Șoldănești, oameni primitori și încrezători în viitor, în ciuda tuturor problemelor cu care ne confruntăm. Am discutat despre situația din țară, afectată sever de război, despre problemele comunităților în care trăiesc, despre drumul european al țării noastre”, a spus Maia Sandu după încheierea vizitei. De asemenea, șefa statului i-a felicitat pe locuitorii celor două comune pentru faptul să sunt câștigători ai Programului „Satul European” și că vor obține finanțare pentru a extinde rețeaua de alimentare cu apă și pentru iluminare stradală.

Președintele a mers și la Casa-muzeu a poetului Dumitru Matcovschi din Vadul Rașcov. „Am apreciat felul în care locuitorii de aici păstrează vie memorie marelui nostru scriitor și le povestesc despre el tinerelor generații”, a spus Maia Sandu.

Foto: Președinție

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!