ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele țării a avut o întrevedere cu un grup de primari

21:02 | 03.08.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 aug. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit în această după amiază cu un grup de primari, membri ai Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM), relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

În cadrul întâlnirii, au fost discutate un șir de probleme cu care se confruntă primarii din toată țara, inclusiv întrebări legate de descentralizarea financiară și relația dintre administrația publică locală și centrală, relația primarilor cu consiliile raionale, probleme de administrare a proprietăților, implementarea strategiei naționale de management al deșeurilor.

Președintele Maia Sandu a menționat rolul pe care-l au aleșii locali în modernizarea țării și i-a îndemnat să devină promotori activi ai integrării europene în localitățile lor.

„Vă chem să ne susțineți în realizarea celui mai important proiect național - integrarea europeană. Trebuie să ne unim forțele pentru a proteja și consolida democrația, pentru a dezvolta economia și pentru a îmbunătăți viața oamenilor”, a spus Maia Sandu.

Foto: Președinția

img22005851

img22005851

img22005851

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!