ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Primăriei municipiului Chișinău

15:44 | 04.08.2022 Categorie: Comunicate

Suspendarea traficului rutier pe str. Ciuflea, de la bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în direcția spre bd. Dacia (etapa II)

Chişinău, 4 aug. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău informează că lucrările de reparație pe strada Ciuflea (pozarea rețelelor de canalizare pluvială) au fost urgentate, astfel că vineri, 5 august 2022, începe a doua etapă a lucrărilor.

Traficul rutier pe str. Ciuflea, direcția bd. Ștefan cel Mare și Sfânt va fi reluat și, respectiv, va fi sistată circulația dinspre bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în direcția bd. Dacia.

Astfel, de mâine, 5 august 2022, circulația dinspre bd. Ștefan cel Mare și Sfânt în direcția bd. Dacia, va fi organizată astfel:

Troleibuze:

- ruta nr. 2: din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe bd. Constantin Negruzzi, bd. Iu. Gagarin, bd. Dacia, bd. Traian și în continuare pe traseul stabilit;

- ruta nr. 22: din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexei Sciusev, str. București, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit;

- ruta nr. 28: din bd. Constantin Negruzzi pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;

- ruta nr. 30: din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit;

- ruta nr. 34: din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe bd. Constantin Negruzzi, întoarcere prin sensul giratoriu (Piața Constantin Negruzzi) și în continuare pe traseul stabilit.

 Autobuze:

- ruta nr. 5: din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit;

- ruta nr. 23: se prescurtează până la str. București cu virare în bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit

- ruta nr. 46: din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, cu întoarcere în adiacentul intersecției cu str. 31 August 1989;

- ruta nr. 65: din bd. Dimitrie Cantemir pe bd. Iu. Gagarin, bd. Decebal, str. Trandafirilor, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale lucrează intens pentru a executa lucrările de reparație în termeni cât mai restrânși și a restabili fluxul rutier în regim obișnuit.

Responsabilii de fluidizarea traficului rămân în teren până la finalizarea lucrărilor.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!