ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Problemele din sectorul economic au fost discutate de șefa statului cu membrii Camerei de Comerț și Industrie

18:36 | 04.08.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 4 aug. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o ședință de lucru cu reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie (CCI), în cadrul căreia s-a discutat despre problemele pe care le întâmpină agenții economici în activitatea lor curentă, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al instituției prezidențiale, șefa statului a declarat că dezvoltarea economică este o prioritate importantă a guvernării, ea fiind cheia pentru bunăstarea cetățenilor, dar și pentru consolidarea proceselor democratice. Printre acțiunile menite să susțină sectorul se numără reforma fiscală și cea a justiției, reforma educației - pentru o mai bună pregătire a forței de muncă, modificarea legislației ce reglementează raporturile de muncă ș.a.

„Pentru noi este important ca economia să supraviețuiască în această perioadă complicată și să se dezvolte. Țara noastră poate fi prosperă doar cu o economie vibrantă“, a spus președintele Maia Sandu la întrevederea cu membrii CCI.

Foto: Președinție

img22005889

img22005889

img22005889

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!