ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În Rezervația Naturală Codrii se va desfășura Festivalul Lupilor

17:06 | 09.08.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 10 aug. /MOLDPRES/. În Rezervația Naturală Codrii se va desfășura, în perioada 12-14 august, Festivalul Lupilor, în cadrul căruia vor avea loc mai multe activități artistice, informează MOLDPRES.

Deschiderea festivalului va avea loc pe 12 august, la ora 18.00, la care vor participa Dj Markus Lawyer, Cristina Scarlat, Siaj, Dj Denisez Lefter, Pavel Stratan și Cezar Stratan. Programul va include dansuri tribale, fire show, cântece de leagăn și balade în camping, dansul nimfelor la rug.

Pe 13 august, teritoriul festivalului va servi drept spațiu de creație și artă, unde se vor împleti legende, se vor spune povești, se va cânta și dansa, se vor ține ateliere meșteșugărești și recitaluri, șezători și ritualuri. De asemenea, vor cânta surorile Osoianu, Ansamblul „Plăieșii”, Adda, Ansamblul Etnofolcloric „Ștefan Vodă”, Frate Gheorghe ș.a.

Pe 14 august, în cadrul festivalului vor evolua Satoshi, Tatuni Misha bird, Murmur de izvar, Guz & kapushon și Paraziții.

Evenimentul este organizat de Media Show Grup și Alex Calancea sub patronajul Ministerului Culturii.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!