ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Festivalul Național al Strugurelui de la Cimișlia a fost anulat

09:56 | 12.08.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 12 aug. /MOLDPRES/. Festivalul Național al Strugurelui preconizat tradiţional la Cimişlia, pe data de 18 septembrie, a fost anulat. Despre aceasta a anunţat ieri Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA), transmite MOLDPRES.

„Festivalul Național al Strugurelui, găzduit tradițional de raionul Cimișlia, preconizat spre desfășurare la data de 18 septembrie curent, este anulat. Decizia a fost luată de administrația raionului Cimișlia din cauza evoluției nefavorabile a situației epidemiologice și creșterii cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19 în raion”, indică MAIA.

Primul Festival al Strugurelui a fost organizat la 8 septembrie 2013, de Consiliul raional Cimişlia şi ministerul de resort.

img22006076

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!