ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mihail Latîşev a devenit campion mondial la tineret la judo

12:15 | 13.08.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 13 aug. /MOLDPRES/. Federaţia de judo a Republicii Moldova a anunţat astăzi despre un nou succes al ţării noastre, după ce Mihail Latîşev a devenit campion mondial la tineret, transmite MOLDPRES.

„Zi istorică pentru Judo-ul din Republica Moldova. Mihail Latîşev (-81 kg) se impune cu un succes răsunător pe arena din Ecuador. La doar 18 ani, sportivul nostru cucerește cel mai măreț titlu: Campion Mondial la Tineret. Cât caracter, atâta valoare!”, indică Federaţia.

Campionatul Mondial de tineret a demarat pe 11 august şi este considerat  un eveniment major în calendarul internaţional. Pe arena din Ecuador concurează 373 de sportivi din 63 de țări.

Foto: Federaţia de judo

 

img22006109

img22006109

img22006109

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!