ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Oamenii din apropierea centralei de la Zaporojie încep să părăsească regiunea

19:21 | 13.08.2022 Categorie: Externe

Kiev, 13 aug. /MOLDPRES/. Valul de bombardamente din ultima perioadă i-a pus pe fugă pe oamenii care trăiesc lângă centrala nucleară Zaporojie. S-au format cozi uriașe la ieșirea din orașul Energodar, la periferia căruia este instalația nucleară, iar pe rețelele sociale au apărut imagini cu mașini care stau în coloană, transmite digi24.ro, preluat de MOLDPRES.

De teama atacurilor, primarul localității le-a cerut oamenilor să rămână în case, dar mulți s-au săturat de bombardamentele intense și de incertitudine și au decis să plece.

De altfel, sâmbătă au fost din nou atacuri în zona centralei nucleare. Ca de obicei, rușii și ucrainenii se acuză reciproc pentru ele, cert este că au provocat o serie de incendii de vegetație, fără să facă victime.

Foto: digi24.ro

img22006112

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!