ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Două persoane au fost descarcerate de salvatori în urma unui grav accident produs la Fălești

10:13 | 16.08.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 16 aug. /MOLDPRES/. În dimineața zilei de astăzi, salvatorii din nordul țării au intervenit pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui accident rutier, care s-a produs pe traseul R16 în localitatea Mărăndeni, raionul Fălești, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:41. Două autoturisme de model Toyota Avensis și Ford Tranzit s-au tamponat frontal, iar în urma accidentului rutier au avut de suferit trei persoane, două fiind blocate în autovehiculele avariate.

Pentru deblocarea victimelor au intervenit două echipe de salvatori. La fața locului, angajații IGSU au efectuat lucrări de descarcerare și au deblocat conducătorul auto din autoturismul Ford Tranzit. Bărbatul a suferit  fracturi. Persoanele au fost preluate la spitalul din municipiul Bălți pentru îngrijiri medicale. Cauza și circumstanțele accidentului de circulație urmează a fi stabilite de organele de drept.

Conform IGSU, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 43 situații de risc.

Foto: IGSU

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!