ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ploile abundente au provocat dificultăți pe mai multe drumuri din ţară

15:16 | 16.08.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 16 aug. /MOLDPRES/. Pe parcursul nopții și zilei de 15-16 august, în zona de nord și centru a ţării au căzut ploi abundente însoțite de vânt puternic, care au provocat dificultăți în circulația rutieră şi prejudicii neînsemnate pe unele trasee, transmite MOLDPRES cu referire la Administraţia de Stat a Drumurilor (ASD).

Potrivit instituţiei, au fost executate lucrări de curățare a părții carosabile de nămol și noroi la Străşeni, Călăraşi, Ungheni, Făleşti, Chişinău, Ialoveni şi Glodeni.

În procesul tehnologic au fost antrenate 18 utilaje speciale şi 15 muncitori rutieri. Alte consecințe provocate de către precipitațiile înregistrate în ultima perioadă nu au fost identificate, rezumă ASD.

Foto: ASD

img22006176

img22006176

img22006176

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!