ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În capitală vor fi instalate mese de șah, tenis și armwrestling

12:00 | 17.08.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 17 aug. /MOLDPRES/. Primăria Municipiului Chișinău a achiziționat mese de șah, tenis și armwrestling. Acestea urmează a fi instalate în spațiile publice din toate sectoarele capitalei, transmite MOLDPRES.

Potrivit municipalității, în total, au fost achiziționate 25 de mese de șah, 27 mese de tenis și 18 de armwrestling. Lucrările sunt efectuate de Direcția generală locativ-comunală și amenajare.

Mesele de tenis și armwrestling au fost montate deja pe mai multe adrese: bd. Moscova 21 - scuarul „Mezon", str-la Studenților 7/1, str. Doina - scuarul „Răzeșilor”, str. Braniștei - parcul „Râșcani", str. A. Doga 45/2 și str. Albișoara, lângă lac. 

Pentru realizarea proiectului din bugetul municipal au fost alocați peste 1,3 milioane de lei (circa 65 mii de euro). 

Foto: chisinau.md

img22006200

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!