ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ambasadorul Lituaniei a fost decorat cu „Ordinul de Onoare”

18:01 | 18.08.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 aug. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu Ambasadorul Lituaniei în țara noastră, Kestutis Kudzmanas, cu prilejul încheierii mandatului acestuia la Chișinău, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Șefa statului a subliniat că Lituania rămâne un partener important pentru Republica Moldova și și-a exprimat aprecierea pentru contribuția Ambasadorului Kudzmanas la consolidarea relațiilor bilaterale dintre țările noastre. Pe final de întrevedere, în semn de apreciere pentru susținerea parcursului european al R. Moldova, precum și pentru ajutorul acordat de autoritățile lituaniene în lupta cu pandemia de Covid-19 și în gestionarea crizei refugiaților din acest an, Președintele Maia Sandu i-a conferit Ambasadorului Kestutis Kudzmanas „Ordinul de Onoare”.

Foto: Președinție

img22006244

img22006244

img22006244

img22006244

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!