ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a discutat cu Secretarul General al ONU, António Guterres

14:01 | 20.08.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 aug. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut ieri seara o întâlnire de lucru cu Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite, António Guterres. Înaltul oficial ONU s-a aflat la Chișinău în continuarea vizitei pe care a efectuat-o în Ucraina, comunică MOLDPRES.

Serviciul de presă al Președinției a relatat că discuția s-a referit la situația umanitară și de securitate din regiune, și la provocările cu care se confruntă R. Moldova la aproape șase luni de război la granița sa. De asemenea, oficialii au vorbit despre problemele refugiaților ucraineni care se află în țara noastră și nevoia de a-i sprijini în continuare.

Foto: Arhiva Președinției, 10 mai 2022

img22006280

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!