ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În capitală au fost finalizate lucrările la mai multe acoperișuri afectate de intemperie

15:49 | 22.08.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 22 aug. /MOLDPRES/. Serviciile municipale din Chișinău au finalizat lucrările de reparații la mai multe acoperișuri ale blocurilor de locuințe afectate de intemperia din data de 9 august. Anunțul a fost făcut astăzi de șeful Direcției generale locativ-comunale și amenajare, Ion Burdiumov, în ședința operativă a serviciilor primăriei, relatează MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în total, au parvenit cereri de la cetățeni de pe 27 de adrese, preponderent din sectoarele Râșcani și Ciocana. „Acoperișurile din foi de ardezie, în total 16 adrese, au fost reabilitate, iar pe parcursul săptămânii curente urmează să înceapă lucrările pe adresele cu acoperiș flexibil", a spus Burdiumov.

Totodată, conducerea direcției a anunțat că pentru realizarea lucrărilor de reparație a apartamentelor din str. Braniștii 5/6, a fost încheiat un contract cu un agent economic, care va începe reparația în această săptămână.

De asemenea, săptămâna trecută, au fost efectuate lucrări de salubrizare, fiind acumulat nămolul care s-a format în unele curți din sectorul Râșcani al capitalei.

Foto: primăria capitalei

img22006311

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!