ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Producătorii moldoveni vor putea exporta în UE material săditor de măr

08:16 | 23.08.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 23 aug. /MOLDPRES/. Agenția Naţională pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA) a anunţat că ieri au intrat în vigoare modificările la Regulamentul european care se referă la anumite plante destinate plantării din specia Malus domestica, originare din Republica Moldova, precum şi dintr-o altă ţară, transmite MOLDPRES.

„Încă o piaţă de desfacere pentru produsele din Republica Moldova a devenit accesibilă. Astfel, în rezultatul cooperării interinstituţionale, ţara noastră a obţinut permisiunea Comisiei Europene de a exporta material săditor de măr (Malus domestica) în Uniunea Europeană”, indică ANSA.

Agenția Naţională pentru Siguranţa Alimentelor îndeamnă persoanele interesate să stabilească relații comerciale cu parteneri/producători privind livrarea produsului dat în statele-membre ale Uniunii Europene.

Foto: ANSA

img22006316

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!