ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

PAS are un nou deputat în Parlament

12:26 | 26.08.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 26 aug. /MOLDPRES/. Vasile Porțevschi este noul deputat al Fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). Anunțul a fost făcut astăzi de președintele Parlamentului, Igor Grosu, în debutul ședinței Legislativului, transmite MOLDPRES. 

Vasile Porțevschi este președinte al organizației teritoriale Nisporeni a PAS. Totodată, acesta activează în calitate de pedagog la școala profesională din aceeași localitate.

La începutul lunii august, Curtea Constituțională a validat mandatul de parlamentar al acestuia, la propunerea Comisiei Electorale Centrale.

Mandatul de deputat a devenit vacant după ce ex-parlamentarul Vladimir Bolea a depus o cerere de demisie, fiind numit ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare.

Foto: vremuribune.md

img22006412

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!