ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Târgurile școlare din capitală și-au sistat activitatea

13:48 | 08.09.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 8 sep. /MOLDPRES/. Târgurile de școală organizate în toate sectoarele capitalei în ajunul noului an școlar și-au sistat activitatea, transmite MOLDPRES.  

Solicitat de agenție, șeful Direcției comerț, prestări servicii și alimentație publică, Valentina Constantinov, a menționat că, la târguri, locuitorii municipiului au avut posibilitatea să cumpere rechizite școlare, vestimentație, ghiozdane și alte mărfuri pentru elevi.

„Iarmaroacele s-au desfășurat atât în locurile publice, cât și în centrele comerciale. Numărul agenților economici care au participat la târg a fost la fel de mare ca și în alți ani. Aceștia au expus spre vânzare o varietate mare de lucruri necesare pentru școală, astfel locuitorii capitalei au putut face cumpărăturile necesare într-un mod rapid și accesibil”, a subliniat Valentina Constantinov.

Târgurile școlare sunt organizate tradițional înainte de începerea noului an școlar. Acestea sunt deschise la mijlocul lunii august și își sistează activitatea în prima parte a lunii septembrie.

Foto: zdg.md

img22006714

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!