ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Delegaţiile ministerelor Agriculturii din R. Moldova şi România s-au reunit la Bucureşti

15:24 | 09.09.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 9 sep. /MOLDPRES/. La Bucureşti astăzi a avut loc reuniunea delegațiilor Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova, condusă de Vladimir Bolea, și Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale al României, condusă de Petre Daea, transmite MOLDPRES cu referire la Ambasada ţării noastre în România.

Potrivit sursei citate, discuțiile s-au axat pe dinamizarea și extinderea cooperării între instituții și interconectarea comercial-economică pe ambele sensuri pentru a consolida relațiile în domeniu între R. Moldova și România.

Ministrul Petre Daea a confirmat deschiderea și disponibilitatea instituției sale pentru un schimb permanent de bune practici și experiență, în special cu scopul de a facilita parcursul Republicii Moldova în armonizarea funcționalității sistemului agrar cu mecanismele comunitare.

Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, în perioada 8-10 septembrie, se află în vizită de lucru la București, unde are mai multe întrevederi oficiale. Ieri, oficialul moldav s-a întâlnit cu Premierul României, Nicolae Ciucă, şi cu ministrul Economiei, Florin Marian Spătaru.

Foto: Ambasada R. Moldova în România

img22006757

img22006757

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!