ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu a avut o întrevedere cu un oficial al MAE din Suedia

16:00 | 09.09.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 sep. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a vorbit cu șeful departamentului ONU al Ministerului de Externe al Suediei, Carl Skau, despre suportul acordat în contextul crizei refugiaților, atât în plan bilateral cât și ca parte a răspunsului agențiilor specializate ale ONU, informează MOLDPRES.

Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE a relatat agenției că oficialul moldovean s-a referit inclusiv la necesitățile curente precum și eforturile de coordonare în cazul evoluțiilor asociate cu războiul din Ucraina.

„Am mulțumit pentru deschiderea Suediei de a susține ferm eforturile noastre de integrare europeană, în contextul deținerii din prima jumătate a anului 2023 a președinției Consiliului UE”, a spus ministrul Nicu Popescu.

Foto: MAEIE

img22006763

img22006763

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!