ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a semnat în Cartea de Condoleanțe deschisă în semn de omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a

20:32 | 09.09.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 sep. /MOLDPRES/. Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a depus astăzi un buchet de flori în semn de omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a, la sediul Ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord la Chișinău. Ulterior, șefa statului a semnat în Cartea de Condoleanțe deschisă în memoria Majestății Sale, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

„Împărtășesc tristețea cetățenilor britanici - și a întregii lumi - la trecerea din viață a Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a, un exemplu de devotament față de datorie și de angajament în numele egalității, libertății, justiției, democrației și incluziunii. Gândurile noastre sunt alături de Familia Regală, cetățenii britanici și cei din Comunitatea Națiunilor”, a scris Președintele Maia Sandu în Cartea de Condoleanțe.

Foto: Președinție

img22006772

img22006772

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!