ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Teatrul ”Geneza Art” va avea loc premiera spectacolului ”Sonata Lunii”

18:01 | 12.09.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 12 sep. /MOLDPRES/. La Teatrul ”Geneza Art” va avea loc miercuri, 14 septembrie, la ora 19.00, ”Sonata Lunii”, inspirat din filmul „Dineu cu vecinii de sus” și adaptat pe scena de teatru de către regizoarea Daniela Burlaca, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, este o poveste cu patru personaje multiplicate, care reprezintă vecinii de jos și de sus. Vecinii de jos sunt împreună de mulți ani. Abia dacă se mai privesc, iar certurile au devenit o constantă în relaţia lor. Într-o seară de vineri, vecinii de sus, puțin mai tineri decât ei, vor veni în ospeție. Ce nu ştiu gazdele este că această seară se va transforma pe neașteptate într-o orchestră de emoții neacordate. Muzică clasică, teme picante, situații provocatoare care pun în evidență problema cuplului de la relația de dragoste până la experiența în sex. O comedie 18+ care te va ține pe val.

Joi, 15 septembrie la ora 18.00, la teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” va avea loc spectacolul ”Giselle”, balet în trei acte de Adolph Adam, dirijor – Igor Șavruk  (Ucraina), interpreți – Ada Gonzales (Spania) și Ionuț Diniță (România).

În aceeași zi, la ora 18.30, Teatrul Național ”Eugene Ionesco” va oferi publicului  spectacolul ”Adi”, monodramă de Constantin Cheianu, în regia Diandrei Gherghel. Distribuția: Anatol Guzic. Piesa îl are în centrul atenției pe Adolf Hitler în ultimele sale zile de viață.

img22006831

img22006831

img22006831

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!