ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Patru echipe de pompieri au intervenit la un incendiu în capitală

10:41 | 13.09.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 13 sep. /MOLDPRES/. Patru echipe de pompieri au intervenit în această dimineață pentru a stinge un incendiu izbucnit într-un bloc de locuit din sectorul Botanica al capitalei, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 06:28. Focul a cuprins un apartament de la etajul 9. Pentru lichidarea incendiului la fața locului au fost trimise patru echipe de pompieri. Ajunși la destinație, salvatorii au stabilit că flăcările au cuprins mai multe bunuri materiale de la un balcon cu suprafața de 5 m2 al unui apartament.

Arderea a fost localizată către ora 06:44, iar incendiul a fost lichidat complet la ora 07:03. Focul a distrus balconul locuinței. Cauza și circumstanțele incendiului urmează a fi stabilite.

Conform sursei citate, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 26 de situații de risc.

Foto: IGSU

 

img22006843

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!