ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului s-a întâlnit cu reprezentanții unei asociații a oamenilor de afaceri, cu sediul în Statele Unite

18:26 | 14.09.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 sep. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu reprezentanții Asociației de afaceri americano-central-europeană (ACEBA), aflați într-o misiune la Chișinău, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

În cadrul întrevederii, la care a participat și Ambasadorul SUA, Kent D. Longston, s-a discutat despre posibilitățile de investiții în țara noastră.

Oamenii de afaceri au vorbit despre profilul companiilor pe care le reprezintă și s-au arătat interesați de piața moldovenească. Președintele Maia Sandu a menționat că guvernarea lucrează pentru a realiza reforme și că există dorință politică de a îmbunătăți climatul investițional.

„Vrem să creăm un mediu de afaceri prietenos atât pentru investitorii locali, cât și pentru cei din afară”, a spus Maia Sandu.

Foto: Președinție

img22006920

img22006920

img22006920

img22006920

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!