ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mariana Draguțan s-a clasat pe locul 5 la Campionatul Mondial de lupte

08:43 | 15.09.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 15 sep. /MOLDPRES/. Luptătoarea Mariana Draguțan a ocupat locul 5 la Campionatul Mondial de la Belgrad, Serbia, a anunţat ieri Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS), transmite MOLDPRES.

În meciul pentru medalia de bronz a categoriei de greutate 55 kg, ea a fost învinsă de canadianca Karla Gonzalez. „În optimi, Mariana a cedat în fața viitoarei finaliste, ucraineanca Oleksandra Khomenets, dar în recalificări a dispus de indianca Sushma Shokeen”, indică CNOS.

Tot ieri, Anastasia Nichita s-a calificat în finala Campionatului Mondial de la Budapesta, Ungaria. În semifinale, eleva lui Tudor Cîrlan a dispus de japoneza Sakura Motoki. În ultimul act, Anastasia o va întâlni pe norvegiana Grace Jacob Bullen.

Foto: CNOS

 

img22006929

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!