ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff Tiraspol va juca deseară cu Manchester United în grupele UEFA Europa League

09:32 | 15.09.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 15 sep. /MOLDPRES/. Stadionul Zimbru din Chişinău va găzdui astăzi, de la ora 19.45, un meci din cadrul grupelor UEFA Europa League. Campioana R. Moldova, Sheriff Tiraspol, va juca contra echipei engleze Manchester United, transmite MOLDPRES.

Jucătorii și staff-ul tehnic al formației Manchester United au fost cazați la hotelul Marriot din capitală. Britanicii au refuzat să facă antrenamentul oficial pe stadionul Zimbru. La conferința de presă dinaintea partidei, miercuri seara, au participat antrenorul batav Erik ten Hag și portarul spaniol David De Gea.

Meciul Sheriff Tiraspol - Manchester United se va juca cu casa închisă. Biletele, care au costat între 400 și 1600 de lei, s-au epuizat în două ore. Sheriff Tiraspol dispută partidele de acasă din acest sezon european la Chișinău, în urma unei decizii a UEFA. 

Foto: FMF

img22006934

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!