ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a felicitat-o pe luptătoarea Anastasia Nichita pentru titlu de campioană mondială

12:42 | 16.09.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 sep. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj de felicitare în adresa luptătoarei Anastasia Nichita, care joi seara a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial Seniori de la Belgrad, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

„O felicit pe Anastasia Nichita, care ne-a adus tuturor sentimentul de bucurie și de mândrie pentru țara noastră, câștigând primul său titlu mondial la Campionatul Mondial Seniori de la Belgrad. Îi mulțumesc pentru efort și perseverență, pentru curaj și muncă. Îi mulțumesc pentru că, datorită victoriei sale, drapelul Republicii Moldova a fost arborat pe podiumul învingătorilor”, a spus președintele Maia Sandu.

De asemenea, șefa statului și-a exprimat recunoștința față de antrenorul Tudor Cârlan, dar și familia Anastasiei Nichita, care au crescut o campioană. Un mesaj de felicitare a fost transmis și sportivei Irina Rângaci, care a obținut medalia de bronz la campionatul de la Belgrad. 

Foto: Președinție

img22006990

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!