ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Au fost desemnaţi cei mai buni antreprenori ai anului din raionul Căuşeni

11:12 | 17.09.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 17 sep. /MOLDPRES/. Cei mai buni antreprenori ai anului 2021 în raionul Căuşeni au fost desemnaţi ieri, în cadrul unei întruniri festive, transmite MOLDPRES.

Participanţii la concurs au fost apreciaţi conform mai multor nominalizări: producție; implementator al modelului economic „verde”; comerț; prestări servicii; antreprenor-inovato ; exportator; servicii de consultanţă; cel mai tânăr antreprenor; cel mai bun antreprenor – femeie.

„Chiar dacă anul 2021 a fost încă umbrit de consecinţele pandemiei COVID-19, oricum, succesele obținute de întreprinderile din raionul Căușeni trebuie apreciate. Este un bun prilej de a pune accent pe promovarea economiei, care este cel mai important pilon în dezvoltarea şi prosperarea raionului”, a declarat la eveniment, Nicolae Gorban, preşedinte al raionului Căuşeni.

Premierea celor mai buni antreprenori căuşeneni a avut loc cu susţinerea mai multor filiale regionale de bănci comerciale, precum şi cu concursul Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova. Prezent la eveniment, preşedintele instituţiei, Sergiu Harea, a menţionat contribuţia oamenilor de afaceri din Căuşeni la dezvoltarea economică a ţării. 

„Văd aici oameni care merită toată aprecierea. Oameni care în pofida tuturor situaţiilor de diferit ordin, nu s-au temut de risc şi au ridicat afaceri. Mulţi dintre dumneavoastră sunteţi deja remarcaţi la nivel atât naţional, cât şi internaţional. Instituţia camerală nu ar reuşi rezultatele fără colaborarea şi sprijinul mediului de afaceri, or, bucură faptul că avem la Căuşeni parteneri de nădejde”, a subliniat preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, Sergiu Harea. 

Învingătorii în concursul raional pot participa şi la cel național, unde se conferă Diploma de Onoare a Guvernului “Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii” şi se acordă premii şi cadouri. De asemenea, câștigătorii concursului național beneficiază de reduceri de până la 50% din taxa de participare la una din expozițiile tematice republicane şi un spaţiu gratuit de patru metri pătraţi.

img22007017

img22007017

img22007017

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!