ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În zilele de odihnă, polițiștii au sancționat peste 2 300 de șoferi pentru încălcări în trafic

11:15 | 19.09.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 19 sep. /MOLDPRES/. În zilele de odihnă, inspectorii de patrulare au sancționat peste 2 300 de conducători auto pentru încălcări în trafic, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General de Poliție (IGP), 40 de șoferi se aflau la volanul unității de transport fiind în stare de ebrietate, iar 1281 au fost sancționați pentru depășirea limitei de viteză.

Totodată, 450 de conducători auto au ignorat indicatoarele de semnalizare rutieră și de acordare a priorității de trecere, iar 442 se deplasau fără a avea cuplată centura de siguranță.

La fel, 62 de șoferi nu au cedat trecerea legală pietonilor, iar 48 de persoane au fost amendate pentru că au traversat carosabilul în locuri interzise.

De asemenea, ofițerii de patrulare au intervenit la 230 de solicitări parvenite la numărul unic de urgență 112.

Foto: IGP

img22007042

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!