ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serviciile de apostilare și legalizare a actelor vor fi disponibile și la Bălți

18:05 | 20.09.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 20 sep. /MOLDPRES/. Începând cu ziua de mâine, 21 septembrie, serviciile de apostilare și legalizare a actelor vor fi disponibile și la Bălți, comunică MOLDPRES.

Ministerul Justiției a anunțat că a deschis un nou ghișeu al Direcției apostilă și legalizare, în municipiul Bălți. Astfel, cetățenii vor putea să depună documentele spre apostilare și legalizare la ghișeul din Bălți și să le ridice, la data indicată, tot de acolo.

Ghișeul a fost deschis cu scopul de a face mai accesibile serviciile de apostilare a actelor pentru cetățenii din nordul țării. Totodată, se vor micșora rândurile și timpul de așteptare la sediul central al Direcției apostilă și legalizare din Chișinău.

Direcția apostilă și legalizare din Bălți este amplasată pe str. Piața Independenței, 1, clădirea Primăriei mun. Bălți, etajul 1.

 

img22007086

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!