ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cooperarea moldo-kazahă a fost discutată în premieră de Maia Sandu cu omologul său din Kazahstan

15:59 | 21.09.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 sep. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut marți o întâlnire cu Președintele Republicii Kazahstan, Kassym-Jomart Tokayev, la sediul ONU din New York. Cei doi șefi de state au discutat despre subiecte de interes comun de pe agenda bilaterală, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

Lidera de la Chișinău a menționat că țara noastră este deschisă spre o cooperare mai largă cu Kazahstanul în sectoarele economic, energetic și agricol. La fel, a salutat decizia Kazahstanului de a aprofunda relațiile bilaterale, prin transformarea misiunii diplomatice de la Chișinău din Consulat General în Ambasadă.

Foto: Președinție

img22007121

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!