ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Legislativul a numit un nou membru al Consiliului de administrație al Fondului de garantare a depozitelor în sistemul bancar

15:31 | 22.09.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 22 sep. /MOLDPRES/. Natalia Selevestru a fost numită astăzi cu votul a 60 de deputați în funcția de membru al Consiliului de administrație al Fondului de garantare a depozitelor în sistemul bancar pe un termen de șapte an, comunică MOLDPRES.

Candidatura Nataliei Selevestru a fost propusă de Asociația Băncilor din Moldova, după plecarea din funcție a fostului membru al Consiliului de administrație, Mihail Ogorodnicov. Până în prezent, Natalia Selevestru a ocupat mai multe funcții de conducere în diverse bănci comerciale din Republica Moldova.

Fondul de garantare a depozitelor în sistemul bancar este supravegheat de Consiliul de administrație, care este constituit din cinci membri.

Foto: Parlament

img22007149

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!