ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Autoritățile administrației publice vor institui funcții noi

09:06 | 23.09.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 23 sep. /MOLDPRES/. Decretul de promulgare și Legea pentru modificarea unor acte normative (instituirea unor funcții în cadrul autorităților administrației publice) au fost publicate astăzi în Monitorul Oficial, comunică MOLDPRES.

Documentele prevăd instituirea funcțiilor de secretar de stat și de secretar general adjunct al ministerului, iar oportunitatea instituirii acestor funcții va fi la discreția fiecărui conducător, în funcție de volumul, complexitatea sarcinilor și gradul de implicare a ministerului respectiv în procesul de aderare a țării la UE.

Funcția de secretar general adjunct al ministerului și cea de secretar de stat vor fi instituite odată cu publicarea noii legi în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Sursa: monitorul.gov.md

img22007168

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!